keskiviikko 12. helmikuuta 2014

just close your eyes and imagine and never let the haters bring you down

Hóla!

Tänään koulussa meiät kuvattiin ja se tuntu menevän ihan hyvin. Olin kaverikuvassa Oonan ja Ellun kanssa, mutta en ottanu sitä itelleni kun en vaan saanu tai tällä kertaa halunnukaan. Yksityiskuvassa tuntui oudolta vääntää naamalle tekohymy ja heti räpsyjen jälkeen kääntää se takasin normaalipiirteille.
Koulussa me myös suunniteltiin huomista discoo ja myyjäisiä. Meiltäpäin tulee sinne popcorneja kymmenen pussia, mokkapaloja pellillinen ja vielä yksi tai kaksi kääretorttua. Tulee kyllä kivaa!
Suoraan koulusta menin mummon luokse, missä mun sisko ja veli jo olikin. Söin välipalaa ja katoin Kiinni itse teossa Faktalta, älyttömän hyvä ohjelma! Ohjelma on siis ihan täyttä totta. Onko kukaan kattonu?
Mentiin ennen neljää kotiin ja lähettiin sitten 4H´hon. Pelattiin salissa puoltoista tuntia.
Kotona rupesin pussittamaan niitä popcorneja ja maistelin mokkapaloja (tosin pari reunaa vaan).
Pinja on antanut mulle haasteen, jonka yritän perjantaina toteuttaa. Sillon tulee myös myday - videolla, koska Nette ja Pinja käskee! Oikeestaan kuvaan sen perjantaina ja editoin & lataan lauantaina. Lauantain postaus onkin sitten se myday. Huomenna jotain tavallista postausta ja perjantaina haaste. Miltä kuulostaa?

dream big, siiri

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti