perjantai 7. helmikuuta 2014

tää oli tarina siit, miten mut jätettiin p.s. i love you ja näkemiin

Hellou!

Anteeksi, viimesimmästä postauksesta on jo kulunu tovi. Nyt kuitenkin ajattelin tulla postaamaan, tosin vanhoilla kuvilla. Ei ole tullut räpsittyä uusia, jostakin syystä. 
Tänään meillä oli koulussa luistelua. Hävetti, kun en oikeen vielä hoksannu niitä kaaria ja vielä vähän hitaasti meni. En kuitenkaan oo mikään laiskottelija, vaan koulujalkapallossa hyökkään koko ajan päälle. Älkää ajatelko tappelumielessä, palloilumielessä mielummin.
Käytiin iskän ja Ellun kaa kylällä. Iskä kävi ruokakaupassa ja hakemassa ruokaa sillä välin kun me Ellun kanssa käytiin ostamassa Oonalle synttärilahjat (happy birthday 8.2!). En kerro nyt niitä lahjoja koska synttärisankari lukee tämän. Otan kuitenkin kuvat lahjoista ja sieltä synttäreiltä, huomenna siitä postausta. Voisin tehdä blogille oman YouTube -kanavan, mitä tuumaatte?
Jäätiin siellä kylällä Ellun kanssa leikkimään ainakin vartiksi lumikasalle, voitte uskoa että tunaroin taas kunnolla!
Ollaan muuten menossa Ellun kaa huhtikuussa Mikael Gabrielin keikalle hallille. Me ei kumpikaan kuuluta Team MG´seen (minä oon True Super Ellioteer Forever ♥ & Ellu on B-Girl ja Ellioteer), mutta ajateltiin että sillä on ihan hyviä biisejä ja olis kuitenkin mukava käydä kattomassa!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

dream big, siiri





4 kommenttia:

  1. Joo,kannatan tekemään oman you tube kanavan ja hyvä ettet laittanut lahjastakuvaa tänne silä käväsen aina kattelemassa siun blogia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, taidan mennä tekemään :) Hyvää syntymäpäivää sulle ♥

      Poista